Muke po učenju slađe su uz nove Ledove proizvode

  • 07.09.2012.

Školska godina je počela, školske brige su opet na tapeti dnevnih problema, a starci su vas već počeli gnjaviti...

Da, znamo kako je teško nakon dugih školskih praznika, ljetnih avantura i raznih dogodovština ponovno početi razmišljati o matematici i kemiji, ali sve će biti lakše uz nova Ledo slatka i slana iznenađenja.

Ledo Morsko blago i Ledo okruglice punjene nugatom bit će odličan razlog da napravite pauzu za vrijeme učenje. Počastite se hrskavim ribljim medaljonima u veselim oblicima ili zasladite dan prepun školskih briga neodoljivim okruglicama s nugat punjenjem. Novi Ledo proizvodi odmah će vas oduševiti, a učenje će proći u trenu jer ćete se veseliti svakoj novoj Ledo pauzi.

Od sada će Ledo Morsko blago i Okruglice punjene nugatom biti glavni hit na rođendanskim zabavama, a i mame će moći odahnuti jer se Ledo specijaliteti spremaju brzo i jednostavno.

Javite nam je li učenje jednostavnije uz Ledo delicije na našoj Facebook stranici. Veselimo se vašim komentarima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!