Na putu do savršenstva odaberite Ledo Grandissimo!

  • 02.07.2014.

Grandissimo je posljednja stanica u potrazi za savršenim sladolednim doživljajem. Toliko je dobar da više nećete poželjeti niti jedan drugi, nikad!

Vrhunska kvaliteta u novom premium pakiranju izmamit će zazubice i najzahtjevnijim sladokuscima.

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

Okus Grandissimo vanilije vrhunac je užitka koji može ponuditi samo pravi klasik. Kombinacija okusa čokolade, lješnjaka i biskvita bit će prvi izbor ljubiteljima zavodljivih kremastih zalogaja. Stracciatella i šumsko voće ponosno nose ime Grandissimo obitelji jer svojom kvalitetom i kremastom strukturom nadmašuju svaku konkurenciju.

Tu su i novi okusi Grandissimo Schwarzwald te Grandissimo s neodoljivim okusom belgijske čokolade. Ovi okusi već generacijama osvajaju skladom i savršenstvom, a sada su pretočeni u omiljeni ledeni desert.

Novi Grandissimo prepoznat ćete po ekskluzivnom crnom pakiranju koje skriva pravu poeziju okusa i vodi vas na putovanje s kojeg se nećete htjeti vratiti, jer ovaj sladoled nudi osjećaj istinskog luksuza. Prepustite mu se i odahnite, jer konačno znate da bolje ne može!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!