NIKIforija svijet

  • 11.09.2014.
  • Događanja

Veliku NIKIforija turneju završavamo u Varaždinu! Pridružite se Ledo Medi u subotu 11.10. ispred Super Konzuma na adresi Gustava Krkleca 1/A od 14 do 18 sati!

NIKIforija svijet je zabavni park za cijelu obitelj s mnoštvom aktivnosti poput facepaintinga, foto kutka, izrađivanja Ninja štita, slaganja puzzli, memory igrica i igre "Čovječe ne ljuti se" u prirodnoj veličini. Klinci i klinceze će moći iskazati i svoju kreativnu stranu te nacrtati omiljenu Ninja kornjaču, a svi crteži bit će izvješeni na velikom panou.

Za vrijeme igre u NIKIforija svijetu mališani, ali i njihovi roditelji moći će uživati i u Teenage Mutant Ninja Turtles sladoledu od vanilije i nugata s preljevom od kakaa u obliku popularne nindža kornjače. TMNT poslastica skriva i 36 različitih poklona od privjesaka za ključeve i magneta, do omiljenih tetovaža s likovima Donatella, Michelangela, Raphaela i Leonarda.

Do sad smo bili u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Vukovaru, Osijeku, Zadru, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Puli i Poreču.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!