Nova torta iz Leda širi pozitivno čokoladno raspoloženje

  • 07.09.2012.

Uskoro nam dolazi jesen, a s njom stižu tmurni i kišni dani. Nasreću, imamo pravi odgovor!

Opće je poznata stvar da je čokolada najbolji lijek protiv lošeg raspoloženja te potiče lučenje hormona sreće u ljudskom organizmu. Zato ove jeseni nikako ne propustite novo Ledovo iznenađenje – Tortu čokolada-biskvit!

Zanimljiv, ali što je najvažnije neodoljiv Ledov proizvod uvući će se pod kožu svim ljubiteljima sladolednih torti. Biskvit obogaćen kakaom u kombinaciji sa sladoledom od čokolade i biskvita bit će pravi odabir za veličanstveni desert. Raskošan izgled torte ukrašene ružicama i komadićima čokolade, zavest će vas svojim izgledom te oduševiti primamljivim okusom.

Kako bi izbjegli muke oko pripreme kolača, za koje nikada niste sigurni hoće li dobro ispasti, prepustite se u ruke Ledovih majstora i uživajte u novom slatkom čudu iz Leda, Torti čokolada-biskvit.

Zapamtite, ove jeseni pozitivne vibracije s čokoladnom aromom dolaze iz Leda!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!