Nove Ledo premium pizze

  • 27.04.2020.

Ako želite iznenaditi svoje najdraže ili pripremiti izvrsnu pizzu za sebe, ne ustručavajte se isprobati neodoljive kombinacije sastojaka vrhunskih Ledo pizza koje se ističu novom recepturom i domaćom proizvodnjom u Istri.

Capricciosa, Margherita i Piccante bolje su nego ikad, a njihova se tajna krije u pomno odabranim sastojcima – nevjerojatno ukusnom i hrskavom tijestu, finom 100% mozzarella siru te sočnim talijanskim rajčicama što Ledo pizze čini zaista jedinstvenima!

Ledo pizza Capricciosa

Svaka pizza ima i svoj posebni dodatak koji je tu da zadovolji najrazličitije ukuse i najzahtjevnija nepca. Kod Capricciose su to pažljivo narezani komadi gljiva i izvrsna šunka, dok Margherita ostaje vjerna svojim klasičnim i nepogrješivim okusima rajčice i mozzarelle, a za ljubitelje nešto pikantnijih okusa pizza Piccante dodatno je obogaćena izvrsnom kobasicom koja će vas sigurno oduševiti.

Ledo pizza Margherita

Capricciosa, Margherita ili pak Piccante, koju god odabrali trebat će vam svega desetak minuta da se neodoljivi mirisi prošire vašim kuhinjama i primame sve velike i male, a onda uživanje u vašim omiljenim pizzama može započeti. Dobar tek želi vam vaš Ledo!

Ledo pizza Picante