Novi Grandissimo sladoledi za grande užitak cijele obitelji!

  • 13.07.2015.

Uz široku ponudu okusa Grandissimo sladoleda glavni aduti ovog ljeta su hrskavi Grandissimo Napolitanka i američki tip sladoleda Grandissimo New York.

Grandissimo Napolitanka

Grandissimo Napolitanka je sladoled okusa lješnjaka i vafla kroz koji su prožeti hrskavi komadići napolitanke, omiljenog keksa svih generacija koji će vam u potpuno novom obliku pružiti zadovoljstvo koje zaslužuje svaki ljubitelj sladoleda.

Grandissimo New York

Grandissimo New York je neodoljiv sladoled od mliječne čokolade i browniea s bogatim nougat preljevom i komadićima browniea koji će vas svakim zalogajem nakratko odvesti do svjetske metropole koja je bogata sadržajima kao što je Grandissimo New York bogat punoćom svog okusa.

Premium kvaliteta zagarantirana vam je sa svakim Grandissimo sladoledom koji će svojim neponovljivim okusima izvući osmjeh na lice svakom članu vaše obitelji.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!