Novi Ledo proizvodi bogati proteinima i s malo kalorija za sve koji žele biti fit!

  • 29.03.2021.
  • „Proteini u plusu, kalorije u minusu“

Kako bi kvalitetni i hranjivi obroci s kojima se postiže uravnotežena prehrana bili još jednostavniji za pripremu, Ledo je u svojem asortimanu pripremio proizvode – filet Crvenih bodečnjaka te Bulgur i Quinoa mješavinu povrća sa žitaricama. Uz ove visokokvalitetne namirnice i gotove obroke baš svatko u svoju dnevnu rutinu može uvesti kvalitetne prehrambene navike, bez izgovora.

Tanjur inovation web

Novi proizvodi idealni su za sve one koji paze na uravnoteženu prehranu te žele biti i ostati fit jer su bogati vlaknima i s malo kalorija. Nutricionisti preporučuju ribu na jelovniku barem 2x tjedno za postizanje balansirane prehrane, a upravo će serviranje novog fileta Crvenih bodečnjaka tijelu „priuštiti“ bogatstvo vitamina i vrijednih nutrijenata kojima obiluje. Riječ je o jednom od najcjenjenijih pripadnika bijele, oborite ribe nježnog okusa i mekane teksture koji sadrži esencijalne omega-3 masne kiseline. Unaprijed je očišćen i pažljivo filetiran kako bi svima omogućio brzu i jednostavnu pripremu proteinskih i nutritivno bogatih jela za cijelu obitelj.

Koliko je važno da se baš ova riba nađe na jelovniku, govori i to što se unosom samo 200 g fileta Crvenih bodečnjaka zadovoljava dnevno preporučena količina vitamina D koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, održavanju normalne funkcije mišića te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Packshotovi inovation web

Odličan izbor za lagan i izbalansiran obrok ili kao dodatak brojnim jelima također predstavljaju Bulgur i Quinoa mješavine, prva kombinacija žitarica i povrća u Ledo ponudi. Konzumacija hrane bogate vlaknima važna je za održavanje brojnih funkcija u tijelu, što u konačnici utječe na ukupno zdravlje organizma. Upravo Ledo mješavine predstavljaju prirodan i izvrstan izvor netopivih vlakana. Pri razvoju ovih mješavina vodilo se računa i o negativnom utjecaju pretjeranog unosa soli na organizam, pa su ove dvije mješavine razvijene s prirodno niskim udjelom soli. Uz to, Ledo mješavine su šarene, a poznato je da namirnice bogate pigmentima djeluju kao snažni antioksidansi te umanjuju učinak štetnih slobodnih radikala.

zivjeti_zdravo

Hrvatski zavod za javno zdravstvo također je prepoznao visoku kvalitetu novih Ledo proizvoda te im je dodijelio žig „Živjeti zdravo“ pokrenut pod pokroviteljstvom EU. Ovaj žig namijenjen je prepoznavanju nutritivno kvalitetnijih proizvoda i proizvodnih tehnologija po posebno razrađenim kriterijima te u svrhu poboljšanja životnih i zdravstvenih navika stanovništva.

Svi ljubitelji visokovrijednih i ukusnih namirnica u novim Ledo proizvodima pronaći će inspiraciju za brojne recepte i pripremu omiljenih gastronomskih specijaliteta uz koje će baš uvijek ostati fit.

Pogledajte naš blog članakJednostavni recepti za odricanje bez muke

VIDEO RECEPT: Bakalar iz grill tave i Quinoa mješavina s koprom (VIDEO)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!