Novi Ledonardo sladoled stigao u Ledo škrinje

  • 07.05.2014.

U Ledo škrinjama od sada možete pronaći novo Ledonardo sladoledno remek djelo.

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

Ovo je sladoled u čijem je stvaranju sudjelovalo čak 70.000 sladolednih genijalaca. Od svih kreiranih sladoleda pobijedila je sladoledna skulptura Petre Bikić iz Splita. Glasači iz cijele Hrvatske htjeli su probati kornet s okusima banane i browniea te preljevom i punjenjem od banane. Ledo im je sa zadovoljstvom ispunio želju pa od sada svoje slatke trenutke opuštanja mogu posvetiti upravo ovom remek djelu sladoledne umjetnosti.

Zvijezda je rođena! Zove se Ledonardo, a jedina je slastica koja je oduševila milijune ljubitelja i prije nego je nastala. Ovo je odlična preporuka da posegnete u Ledo škrinju za novom sladolednom scoolpturom!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!