Novi proizvodi iz Leda za ljubitelje svih vrsta pilećih i purećih delicija

  • 31.07.2014.

Ledo je ove godine u svoj asortoman smrzuntog mesa uvrstio čitav niz novih proizvoda od piletine i puretine. Novi proizvodi  od piletine i puretine su cordon bleu, panirani pileći odrezak i medaljoni, marinirana pileća krilca, kebab i usitnjeno pileće meso.

Panirana piletina oduvijek je pronalazila put do stolova ljubitelja delikatnog  i hrskavog pilećeg mesa. Sada je dostupna u pakiranjima od 500g, bilo u obliku odreska ili medaljona. Hrskava zlatno žuta panada neodoljiva je svim generacijama, a ono što će posebno oduševiti one nestrpljive i užurbane, jest činjenica da je za njihovu pripremu potrebno doslovno nekoliko minuta.

Omiljeni panirani pileći odresci spremni su u trenu pa onaj dio vremena koji ste uštedjeli na pripremi jela, možete utrošiti na uživanje u njihovim okusima.

Od sada su Ledo škrinje, ali i hladnjaci domaćica i ljubitelja finih jela od piletine, bogatiji za još jedno praktično pakiranje. Radi se o Ledo Usitnjenom pilećem mesu u pakiranju od 500g idealnom za pripremu  bolognese-a, lasagna ili omiljenih ćufti. Pileće meso izuzetno je niske energetske vrijednosti pa je u omiljenim obrocima sada moguće uživati uz više okusa i manje grižnje savjesti.

Ledo je u svoju ponudu uvrstio i 100% pureće meso, nasjeckano meso purećeg filea već je začinjeno te je namijenjeno za pripremu omiljene orijentalne delicije, kebaba.

Još jedna novost koja će oduševiti ljubitelje pilećih specijaliteta su Ledo marinirana pileća krilca u pakiranju od 600g. Njihova priprema traje svega petnaestak minuta, a neodoljiva hrskava krilca odlično se slažu uz slatko kiseli umak i svejžu sezonsku salatu.

Uistinu je teško odabrati između novih Ledo proizvoda. Svaki od njih zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje  finih okusa bijelog mesa, bilo da se radi o ljubiteljima egzotičnih ili onih malo tradicionalnijih okusa.

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!