Obavijest kupcima o povlačenju proizvoda

  • 06.08.2015.

Odlučili smo se na povlačenje proizvoda "Pileće meso, usitnjeno, smrznuto, 500g, najbolje upotrijebiti do 10.05.2016, proizvođača Mesfino d.o.o. Vrtlinska 90, Čazma, HR654EU" a kojeg je Ledo d.d. Zagreb stavio na tržište Hrvatske, obzirom da je tijekom redovnog monitoringa utvrđena prisutnost Salmonelle infantis.

Ovim Vam se putem kao našim kupcima ispričavamo te dodatno ističemo kako su navedene aktivnosti u duhu i u skladu s politikom kompanije u kojoj su Vaše povjerenje te sigurnost i kvaliteta proizvoda na prvom mjestu.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate navedeni proizvod kako bi Vam se omogućila zamjena za drugi proizvod ili povrat novca:

E mail: kvaliteta@ledo.hr
Tel: 01/ 2385522,
01/ 2385516 (zovite u vremenu od 07.00-15.00 sati)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!