Obavijest kupcima o povlačenju proizvoda

  • 08.03.2019.

Ledo je u sklopu svojeg redovnog sustava samokontrole na proizvodu "Oslić bez glave" težine 500 grama, Najbolje upotrijebiti do: 08.2020.g.. dobio nalaz referentnog laboratorija da je pronađen parazit Anisakis sp. u utrobi ribe.

Radi se o parazitu koji je rasprostrarnjen u gotovo svim ribolovnim područjima i učestalo se nađe u utrobi morske ribe ali ne predstavlja opasnost za zdravlje ljudi u smrznutoj ribi. Iz predostrožnosti, Ledo je odlučio povući navedeni proizvod s tržišta.

Ovim putem ujedno se ispričavamo svojim potrošačima za moguće neugodnosti te dodatno ističemo kako su i ove preventive aktivnosti u duhu i u skladu s politikom kompanije u kojoj su povjerenje potrošača te sigurnost i kvaliteta proizvoda na prvom mjestu.

Povlačenje se odnosi samo na proizvod navedenog roka upotrebe koji se navodi u ovoj obavijesti.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate ukoliko imate dodatna pitanja uz navedeni proizvod.

E mail: kvaliteta@ledo.hr
Tel: 01/ 2385522,
01/ 2385516 (zovite u vremenu od 07.00-15.00 sati)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!