Paella - Tradicionalni španjolski specijalitet od sada pronađite i u Ledo škrinjama

  • 22.09.2014.

Jedno od najpoznatijih španjolskih jela zove se Paella. Omiljena je jer neodoljivo odiše tradicijom i nudi intrigantnu kombinaciju riže, povrća, mesa i plodova mora oplemenjenih najfinijim začinima.

Paellu su tradicionalno spravljali težaci, polako je kuhajući na otvorenom plamenu, a od tada do danas ovaj specijalitet pronalazi obožavatelje diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj.

Ledo se zato pobrinuo da u ovom egzotičnom specijalitetu možete uživati i u udobnosti vlastitog doma.

U Ledo škrinji od sada možete pronaći pakiranje Ledo Paelle koje sadrži grilano meso pilećih prsa, grašak, rajčicu i crvenu papriku, a ono što ju uistinu čini neodoljivom su mirisni začini poput šafrana, paprike, papra, češnjaka i crvenog luka. Za prepoznatljiv okus tu su i najfiniji plodovi mora kao što su lignje, dagnje, očišćeni repovi kozica i riba.

Za pripremu ove gurmanske delicije bit će vam potrebno svega 11 do 14 minuta, a finim jelom zasigurno ćete impresionirati svoju obitelj, iznenadne goste ili drage prijatelje.

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!