Pogledajte kako smo proslavili prvi SladoleDan!

  • 01.06.2015.

Tisuće Zagrepčana pridružilo se 30.5. prvoj proslavi novog "praznika sladoleda" – SladoleDana, koju je organizirao vodeći hrvatski i regionalni proizvođač Ledo.

U parku Maksimir #SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara i natjecanja čiji su sudionici nagrađeni sladoledima Leda. Proslavi su se pridružili i Iva Balaban s kćeri, Ana Stunić s nećakinjama, Ana Mišćević sa sinom te Hrvoje Šalković.

Na pozornici prvog SladoleDana, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem i ostalim sladolednim zvijezdama, bili su i DJ-evi, a oko nje puhač velikih balona, mađioničar i hodači na štulama.

Klaun Balonko izrađivao je životinje od balona, umjetnici su oslikavali dječja lica, a djeca su mogla postati i umjetnici na štafelaju s flomasterima. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, preskakanju užeta, štafeti s kornetima, hula hoopu i limbo plesu.

Pobjednici igara osvajali su sladolede, a svi sudionici proslave SladoleDana mogli su dobiti zahvalnice za uspomenu.

Za novu sladolednu sezonu Ledo je pripremio niz iznenađenja i inovacija. „ Novu sladolednu sezonu LEDO dočekuje s 35 novih sladoleda među kojima se posebno ističu: King Chocolate Obsession kojim Ledo slavi 20 godina postojanja branda King. Po izboru potrošača, Silk Milk, najpopularniji sladoled 90-tih godina vraća se u Ledo škrinje i to po originalnoj recepturi.

Veliko iznenađenje sezone je i sladoled FC Barcelona. Novi Ledonardo 3 izabran je među 200 000 sladoleda, koje su kreirali potrošači. Za najmlađe na tržište su lansirani Funny Bubble te Ledo Medo 2015 i Životinjski rekordi

Fotografije: PIXSELL; Hrvoje Mihajlic

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!