Prijavite se i pogledajte predstavu "Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti"

 • 17.12.2015.

Omiljeni dječji lik Ledo Medo ovog će prosinca razveseliti mnoge mališane i nagraditi ih zabavnom i poučnom predstavom!

Ledo Medo kao jedan od najdražih likova mnogih mališana u predblagdansko doba želi razveseliti svoje najmlađe obožavatelje, a pritome ih i nešto naučiti. Stoga Vas s velikim zadovoljstvom Ledo Medo poziva na edukativnu predstavu koja će mališanima na zanimljiv način ispričati zašto je važno jesti povrće i voće te ih povesti u nezaboravnu avanturu na Sjeverni pol.

Uz Ledu Medu, glavne uloge u predstavi pripale su njegovim najboljim prijateljima – neodoljivoj Snjeguljici, zabavnom Njofri i strašnim čarobnjakom.

Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti održat će se u ponedjeljak i utorak, 21. i 22. prosinca u 18.00 sati u Maloj sceni, Medveščak ul. 2, 10000, Zagreb.

Predstava je primjerena za djecu do 10 godina te je ispunjena simpatičnim pjesmicama i stihovima u rimi koji mališanima na šaljiv način prenose zašto je važno od malih nogu misliti na pravilnu prehranu.

Ledo Medo je za vas pripremio ukupno 100 ulaznica! Darujte svojim najmanjima najljepši božićni poklon i povedite ih na predstavu „Ledo Medo i čarolija polarne svjetlosti".

Dobitnici ulaznica

Dobitnici ulaznica bit će tijekom dana 18.12. kontaktirani na e-mail adresu koju su ostavili prilikom prijave. Svaki dobitnik moći će podignuti ukupno onoliko ulaznica koliko je naveo u prijavi (maksimalno dva odrasle osobe i četvero djece po dobitniku)

Ponedjeljak

 1. Mirela H.
 2. Anet R. J.
 3. Damir P.
 4. Marija R.
 5. Ivana P.
 6. Anamarija P.
 7. Marija G.
 8. Ana M. J.
 9. Marina P.
 10. Dunja T.
 11. Andreja B.
 12. Ivan B.
 13. Nikola G.
 14. Martina H.

Utorak

 1. Valentina P.
 2. Tihomir C.
 3. Andreas S.
 4. Ema K.
 5. Renata S.
 6. Zrinka S. J.
 7. Mihaela M.
 8. Martina L.
 9. Lidija Đ.
 10. Ines G.
 11. Stella E. Č.
 12. Sebastijan G.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!