Ponuda Ledo pilećih filea za ugostitelje

  • 15.01.2014.

Piletina je nezamjenjiva namirnica u gotovo svim svjetskim kuhinjama.

Bilo da pripremate tradicionalnije hrvatske specijalitete, one mediteranske ili kontinentalne, ili pak svojim gostima nudite orijentalne ili egzotične kombinacije, jela od piletine će svakako biti omiljen izbor vaših gostiju. Zato smo u svoju ponudu uvrstili brojne univerzalno prihvaćene proizvode od pilećeg mesa.

Ovisno o vašim potrebama, i kulinarskim izazovima iz naše ponude možete odabrati između fileta Brazil ili natural. Radi se o cijelim filetima najkvalitetnijih pilećih prsa, koja se međusobno razlikuju veličinom i mekoćom mesa. Pileći file natural su manji fileti i mekše strukture  mesa  idealni  za  paniranje na različite načine (bečki odrezak, zagrebački odrezak....i sl.) dok su  pileći filei  Brazil veći i čvršće strukture,  idealni za punjenje  i paniranje na razne načine.

Koju god varijantu odaberete nećete pogriješiti jer se radi o vrhunski obrađenom mesu koje će se idealno uklopiti u sve vaše kulinarske zamisli. Pokušajte ih kombinirati s Ledo lisnatim tijestom za najfinije delicije iz pećnice ili uz umake, kao predjelo ili pak glavno jelo.

U Ledo ponudi pilećeg filea možete pronaći butterfly file. u ponudi Leda. Radi se o velikim i mekanim fileima bijelog mesa. Zbog svoje mekoće ovi su filei idealni za rižoto i razne varijante sa tjesteninom. U kombinaciji s povrtnim mješavinama koje također možete pronaći u Ledovoj ponudi, na vašem meniju tijekom cijele godine može vladati proljeće.

Ovim putem vas podsjećamo i na ostale proizvode  iz asortimana piletine koji su vam već poznati i izrazito dobro prihvaćeni - grill pile, pileća krilca, pileći batak i zabatak te panirani pileći asortiman (cordon bleu, panirani pileći fileti).

Jela od piletine omiljen su izbor kako ugostitelja tako i njihovih gostiju. Jer je njihova priprema laka i brza, a zahvaljujući marinadama, začinima i mirodijama koje piletina izuzetno dobro prihvaća pileće meso može se pripremiti na beskonačno mnogo načina. Uz ružmarin, limun, pikantne papričice ili pak nešto slatko, mašta kuhara, kada se radi o piletini, ne poznaje granice. Vi se slobodno prepustite osmišljavanju novih jela od pilećeg mesa jer za najkvalitetnije proizvode tu je Ledo.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!