Poznato svih 10 finalista Ledonarda, slijedi odabir najboljeg!

  • 29.11.2012.

Nakon što su sudionici natječaja na web stranici www.ledonardo.hr odabrali svojim glasovima prvih 5 finalista, danas im se pridružilo novih 5 finalista prema odabiru Ledovog žirija. Uskoro slijedi veliko finale!

Između više od 50.000 kreiranih Liza, Ledov žiri imao je vrlo težak zadatak odabrati 5 najzanimljivijih. Ipak, odluka se morala donijeti, a simpatije Ledovaca osvojili su – Piscarpunch, Egg-Karamelo, Cherry Dark Choclate, Creamy blueberry i Jafantazija. Ovih 5 sladoleda pridružilo se petorici finalista koje su svojim glasovima odabrali sudionici.

Svih 10 finalista, zahvaljujući svojim maštovitim imenima i kombinacijama okusa, imat će priliku natjecati se za titulu Ledonarda – sladolednog genijalca, čija Liza će se proizvesti i naći u Ledo škrinjama.

Pratite i dalje www.ledonardo.hr te za nekoliko tjedana saznajte tko će od 10 finalista postati Ledonardo i koji će se sladoled sljedeće godine naći u Ledo škrinjama diljem Hrvatske!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!