Preuzmite Ledo detoksikacijski meni za sjajan početak nove godine!

  • 31.12.2015.

Iako su blagdani najiščekivanije i najugodnije vrijeme u godini, često se nakon njih osjećamo zasićeno i umorno zbog obilne hrane i kolača koje konzumiramo te je našem tijelu potrebna detoksikacija kako bismo oporavili metabolizam i vratili energiju.

Božićno i novogodišnje vrijeme omiljeno je zbog okupljanja obitelji i prijatelja, ali i zbog bogatih obroka i slastica koje nemamo priliku često jesti. Tada si dopustimo malo pretjerivanja i obećamo si da ćemo nakon tih nekoliko dana paziti na prehranu.

Ako primijetite da se nakon takvih objeda osjećate bezvoljno i umorno, vaše tijelo vam na taj način signalizira da je vrijeme za detoksikaciju. Lagani i ukusni Ledo recepti olakšat će vam detoksikacijski program te opskrbiti vaš organizam i tijelo s energijom koja vam je potrebna za svakodnevne izazove koji vas očekuju u novoj godini.

Ledo detoksikacijski meni je u pdf formatu koji možete lako preuzeti, a prigodan je za sve, male i velike. Obroci poput gambera s povrćem i pilećeg filea s povrćem na pari ili krem juhe od brokule i krumpira pripremaju se jednostavno i brzo, pa vam prezaposlenost ovaj put ne može biti izlika. Pomozite svome tijelu da ostvari svoj maksimum i vratite ravnotežu u svoj život!

Ovdje preuzmite Ledo detoksikacijski meni:

Preuzmi
Ledo-Detoksikacijski-Meni2016 pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!