Prijavite se na Ledo Fitness izazov 2015.

  • 05.03.2015.

Proljeće stiže, a s njim i Ledo fitness izazov. Prijavite se i postanite fit do ljeta!

Prijave su započele!

Raznolika i kvalitetna prehrana, vježbanje i svakodnevna tjelesna aktivnost – zvuči poznato? I ove godine Ledo će vam pomoći da se pokrenete i promijenite prehrambene navike, koje su ključni faktor za postizanje željenih rezultata – biti i osjećati se fit do ljeta!

Prijavite se ovdje!

Prijave su završene 29.3.2015. Ovdje pogledajte izabrane kandidate za Ledo Fitness izazov 2015.

 

Selekcija kandidata održat će se u Poliklinici Aviva.

Prijaviti se možete na ovoj stanici - popunite upitnik u razdoblju od 16.3.2015. do 29.3.2015., nakon čega će Ledo tim odabrati ukupno 30 kandidata koji su točno odgovorili na postavljeno sekcijsko pitanje i dali najbolji odgovor zašto bi baš taj kandidat bio najbolji izbor za LFI .

Daljnja selekcija održat će se u prostorima Poliklinike Aviva gdje ćemo od ukupno 30 kandidata odabrati finalnih 20 polaznika programa. Odabrani kandidati će obaviti kompletan sistematski pregled i prema potvrdi liječničkog tima bit će im propisan individualni program prehrane i tjelesne aktivnosti koji će provoditi u periodu od 12 tjedana.

Polaznike ćemo podijeliti u dvije skupine, na muškarce i žene, s ciljem da Ledo fitness izazov bude još izazovniji.

Ambasadorica ovog izazovnog projekta i ove godine bit će Renata Sopek koja poziva sve vas da se uključite u LFI i zajedno s njom krenete na put prema dobroj formi.

Nakon 5-6 tjedana provedbe individualnog programa vježbanja i prehrane organizira se mjerenje do tada postignutih rezultata odabranih kandidata.

Kako bi olakšali pripremu propisanog menija od strane nutricionista, svakom od kandidata Ledo će osigurati jedan poklon paket ribe, povrća i voća za pripremu obroka. Ledo voće, povrće i riba su dostupni tijekom cijele godine tako da vaši obroci mogu biti raznoliki i brzo pripremljeni u bilo kojem trenutku. Svi Ledo proizvodi su prethodno očišćeni i jednostavni za pripremu te se pripremaju odmah bez odmrzavanja.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Prijavite se, a ostalo prepustite stručnjacima!

Pravila

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja Ledo Fitness izazov 2015

Preuzmi
LFI-2015-pravila pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!