Probajte nove Ledo riblje proizvode i prepustite se pripremi ukusnih i maštovitih ribljih delicija

  • 23.07.2014.

Ledo asortiman smrznute ribe obogaćen je novim proizvodima koji će oduševiti sve ljubitelje morske ribe.

Konzumacija ribe vrlo je važna za pravilno funkcioniranje organizma pa tako stučnjaci preporučuju konzumaciju riba dva puta tjedno kao idealan unos za zdravlje i vitalnost organizma.

Asortiman Ledo smrznute ribe uistinu je širok, a od sada je još bogatiji za 4 nova proizvoda. Ljubitelji morske ribe će tako cijele godine moći uživati u kvalitetnoj jadranskoj bijeloj ribi poput Ledo Brancina očišćenog 450g i Ledo Orade očišćene 500g. Za ljubitelje najfinije ribe s roštilja tu je novi Ledo Riblji grill mix 650g, a oni koji prepoznaju kvalitetu plave ribe otkrit će nove Ledo Skuša filete 400g.

Tu je i nova vesela poslastica za najmlađu generaciju, Ledo Fish pops 250g. Oni od sada mogu uživati u hrskavim i zabavnim ribljim okruglicama koje su napravljene od najfinijeg mesa bakalara, netralnog mirisa.

Ledo škrinje i dalje su nezaobilazno mjesto za one koji u mediteranskoj kuhinji žele uživati tijekom cijele godine stoga potražite nove riblje proizvode i prepustite se pripremi ukusnih i maštovitih ribljih delicija.

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!