Quattro donosi privlačne okuse Slavonije i Dalmacije

  • 13.06.2013.

Smatrate se pravim sladoledoljupcem? Poznajete li sve članove Quattro obitelji? Probajte dvije izuzetne kombinacije koje su svoje nadahnuće pronašle u najljepšim krajevima Lijepe naše.

Quattro Slavonija

Najukusnije plodove slavonskih ravnica Ledo je pretvorio u kremaste sladoledne okuse – slatka šljiva, sočna kruška, štrudla od jabuke i orah s hrskavim komadićima keksa – te ih na jednom mjestu složio u harmoniju pod nazivom Quattro Slavonija.

Quattro Dalmacija

Ljubitelji mora i Mediterana doći će na svoje već i prvim zalogajom Quattro sladoleda koji je inspiriran najaromatičnijim okusima Dalmacije – badem, sočna mandarina, opojna lavanda i neodoljiva rožata. Dodatno iznenađenje neodoljivog sladoleda Quattro Dalmacija su i tri preljeva – karamela, mandarina i badem.

Ukusni članovi Quattro obitelji sladoleda

Uživajući u novim neodoljivim okusima Quattro sladoleda, nemojte zapostaviti ni ostale ukusne članove Quattro obitelji u kojoj će svatko pronaći okuse za sebe – od voća do čokolade pa sve do egzotičnih okusa – nepca će zasigurno biti oduševljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!