Quattro Muffin i Quattro Tiramisu vaši su novi najdraži članovi obitelji!

  • 11.05.2015.

Stigli su novi okusi omiljenog obiteljskog sladoleda!

Kako bi zadovoljili i najizbirljivije sladokusce i obožavatelje poznatih okusa muffin kolača i tiramisu slastice, Ledo vam ove sladoledne sezone predstavlja nove Quattro sladolede: Quattro Muffin i Quattro Tiramisu.

Quattro Muffin

Quattro Muffin čine sladoledi od sočne borovnice, smeđeg i žutog muffina i šlaga, posuti komadićima finog i mekog muffina. Quattro Muffin sladoledna je kombinacija za potpuni užitak.

Quattro Tiramisu

Quattro Tiramisu osmišljen je za sve ljubitelje poznate talijanske slastice tiramisu. Sladoledi s okusom piškota, vrhnja, mirisne kave i mascarponea preliveni su finim tiramisu preljevom i hrskavim komadićima piškota. Quattro Tiramisu idealan je desert za sve vaše članove obitelji okupljene za stolom.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!