Qudal istraživanje potvrdilo - Ledovi sladoledi su najkvalitetniji

  • 29.08.2012.

Jeste li znali da 83,8 % ljubitelja sladoleda bira upravo Ledo sladolede kao najkvalitetnije?

Doista impresivnu pobjedu, Ledo je ostvario u Qudal istraživanju kvalitete u kategoriji "sladoledi", u kojoj je čak 83,8 posto hrvatskih građana glasovalo upravo za Ledo sladolede kao apsolutno najkvalitetnije na hrvatskom tržištu.

U cijelom sustavu QUDAL istraživanja za godinu 2011/2012 niti jedan drugi proizvod, usluga ili tržišna marka, u svih 200 ispitanih kategorija, nije uspjela osvojiti ovako visoku preferenciju i tako uvjerljivo ostvarenu pobjedu.

Sretni smo što ispunjavamo vaša očekivanja. Uđite u čarobni svijet Ledo sladoleda i uvjerite se sami zašto je Ledo kralj svih sladoleda. Potvrdilo istraživanje Qudal – jedinstveno istraživanje kvalitete!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!