Rashladi se, zaslužio si!

  • 28.06.2013.

Vruće ljeto je pred nama, stoga iskoristite priliku i rashladite se uz Ledo sladoled te sudjelujte u SMS nagradnoj igri od 1.7. do 31.8.2013. i osvojite cool nagrade.

Osvježite se neodoljivim Ledo sladoledom različitih okusa, a pri kupnji 2 kuglice sladoleda uz slanje broja računa i osobnih podataka na broj 60221 (2,40 kn/sms) možete sudjelovati u nagradnoj igri „Rashladi se, zaslužio si!“ te osvojiti glavnu nagradu – dvodnevno putovanje u Gardaland za 4 osobe i potrošačku karticu Hypo Alpe-Adria-Bank sa 2.500 kuna.

Uz glavni dobitak, Ledo će podijeliti i brojne druge vrijedne nagrade poput iPada 2, iPoda nano, ruksaka, bicikala i Ledo poklon paketa.

Trk do najbliže Ledo škrinje i rashladite se, zaslužili ste!

Sretni dobitnici bit će izvučeni 6.9.2013.

Preuzmi
Pravila nagradne igre "Rashladi se, zaslužio si!" pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!