Razlog za slavlje uvijek postoji uz najbolje Ledo torte i Strauss

  • 27.03.2015.

Ledo torte idealne su za svaku priliku i veselo druženje.

Iznenadite svoje prijatelje slatkim užitkom koji vam neće oduzeti vrijeme, Strauss sladoledi vanilija-čokolada i Jaffa spremni su u svakom trenutku razveseliti vaša nepca.

Za sve ljubitelje čokoladne torte Ledo će ispuniti želju za slatkim kremastim i čokoladnim desertom svojom odličnom Čokoladnom tortom.

Rođendanska torta siguran je pogodak za odličan provod, a posebno ponosno iz zamrzivača izvadite Ledo Cheesecake koji će oboriti sve prisutne s nogu.

Novi Ledo Cheesecake je napravljen s poznatom slastičarnom Torte i to čime garantira nezaboravan novi doživljaj najpoznatije slastice zagrebačke slastičarne.

Sladoledna varijanta ove fantastične torte od sira sastoji se od najboljeg sladoleda okusa cheesecake i sladoleda okusa biskvita s mrvljenim keksom između kojih se nalazi ukusan sos od kupine.

S Ledo tortama zabava je zagarantirana, a slavlja će zbog njih biti i na tjednom planu!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!