Romantična jesen uz Ledo delicije od kestena

  • 11.10.2013.

Prvi listovi već su počeli padati s drveća, a zagasite boje jeseni obojile su našu svakodnevnicu romantičnim tonovima. Ova jesen, kao i sve prethodne, ima isti zavodljivi  okus Ledo proizvoda od kestena.

Već svima dobro poznati zalogaji s okusom neodoljivog kestena – Ledo kesten pire u čašici, Ledo kesten rolada, Ledo kesten snack sa šlagom, Ledo kesten snack s višnjom, Ledo premium kesten pire u čašici i Ledo kesten pire u bloku – čekaju na vas u najbližim škrinjama.

Posebna novost ove jeseni je i atraktivno novo ruho Ledo kesten rolade i Ledo kesten pirea u bloku, no okus je ostao baš onakav kakvim ga oduvijek pamtite – nježan, primamljiv i zove na još!

Uživajte i ove jeseni uz omiljene Ledo kesten delicije!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!