S Machom u Machu Picchu – Marija i Valentina idu u Peru

  • 09.10.2018.

Marija i Valentina putuju u Peru s kojeg će nam se javljati svakodnevno i prenositi nam doživljaje iz daleke Južne Amerike.

Pobjednica naše nagrande igre "Ispričaj MACHO priču i otputuj na MACHU PICCHU!" Marija Jurčević bila je ta sretnica koja je napisala najbolju priču i osvojila desetodnevno putovanje u Južnu Ameriku (Peru).

Mariju ćemo pratiti na njezinom putu s kojeg će nam se svakodnevno javljati. Na putovanje je povela svoju prijateljicu Valentinu i dok one sretno ne slete u Peru, ajmo ih upoznati.

"Upoznale smo se kao kolegice u Programu Ujedinjenih naroda za razvoj – UNDP-u, radeći zajedno na projektu PARCS, koji je imao cilj unaprijediti poslovanje nacionalnih parkova i parkova prirode u RH. Objema nam je boravak u prirodi najveća strast! Ja sam više joga, tai chi… a Val roni, penje… Obje planinarimo i nastojimo što više vremena provoditi u prirodi. To je čvrsta točka dubokog prijateljstva! Biti prirodan i svoj uvijek i u svemu…"

U narednim danima prenosit ćemo njihove doživljaje s puta! 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!