Schwarzwald - Novi okus u paleti Ledo ugostiteljskog sladoleda

  • 13.02.2014.

Ledo predstavlja Schwarzwald, novi sladoled u ugostiteljskom asortimanu – neodoljivu kombinaciju triju sladoleda okusa čokolade, vrhnja i višnje prelivenih primamljivim preljevom od višanja.

Inspiraciju za ovu sladolednu čaroliju Ledovi stručnjaci su pronašli u legendarnoj Schwarzwald torti čije porijeklo se veže uz Schwarzwald u njemačkoj pokrajini Baden – Würtemberg koja je poznata po višnjama i voćnim rakijama. Iako se Schwarzwald torta počela pripremati krajem 16 stoljeća, originalni recept i autor nisu poznati. Čaroban okus ove slastice Ledo je pretvorio u savršenu sladolednu deliciju koje će vjerujemo oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Fina kombinacija omiljenih sladolednih okusa čokolade, vrhnja i višanja u kombinaciji s preljevom od višanja u jednoj kuglici sladoleda, omogućit će vam da na nekoliko trenutaka osjetite pravu rapsodiju za vaša osjetila.

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!