Severina i Ledo digli Cvjetni trg na noge

  • 20.06.2013.

Severina Vučković okušala se u ulozi prodavačice Ledo sladoleda i tom prigodom oduševila sve generacije.

U petak, 14. lipnja, prolaznici na Cvjetnom trgu imali su što vidjeti - Severina Vučković prodavala je prolaznicima Ledo sladoled te svojom pojavom digla cijeli trg na noge.

Severina, kao novo zaštitno lice Ledo kampanja za Kornete i Maximo, okrunila je našu suradnju svojim prisustvom na ovom zanimljivom događaju. Dok je prodavala Ledo sladoled, družila se sa svojim obožavateljima, ali i sa slučajnim prolaznicima koji su se našli na prepunom Cvjetnom trgu koji je jučer bio u znaku Ledo sladoleda.  

Severina je uz svu gužvu našla još i vremena potpisivati Ledo majice i ruksake obožavateljima, a s nekima je i porazgovarala te ispričala pokoju smiješnu anegdotu sa snimanja novog TV spota za Kornete. Istaknula je da joj je ova suradnja jedna od najdražih budući da obožava Ledo sladoled.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!