Sladoledni genijalac Ledonardo stigao u Ledo škrinje

  • 23.04.2013.

Komičar Ivan Šarić i voditeljica Marijana Batinić uručili su nagradu Nikol Bogdanović, pobjednici natječaja Ledonardo i time obilježili izlazak prvog Ledovog sladoleda koji su kreirali potrošači.

Za veliku gužvu u samom centru Zagreba pobrinuli su se trenutno najtraženiji komičar Ivan Šarić i simpatična voditeljica Marijana Batinić koji su uz puno sladoleda i veliku dozu humora pokušali kreirati identičan sladoled koji je pobijedio na natječaju Ledonardo, a Marijani je to ipak malo bolje pošlo za rukom.

Dok se ona kao prava Dalmatinka pridržavala točnih sastojaka i ispunila zadatak, Ivanu očito nije bilo dosta zaustaviti se na okusima chocoruma i naranče od kojih se Ledonardo sastoji, nego je odlučio svoju kreaciju nadopuniti mnoštvom drugih okusa, preljeva i posipa.

Kad su napokon probali pobjednički sladoled primijetili su da se njihove kreacije ipak ne mogu mjeriti s Jafantazijom, odnosno kreativnim sladoledom Nikol iz Karlovca. Nakon duhovitog stand-upa koji je oduševio prolaznike Cvjetnog trga, Ledo je pobjednicu Nikol nagradio punom škrinjom Ledonardo sladoleda, a novi sladoled iz Leda voditelji su dijelili na trgu te time ugodno iznenadili slučajne prolaznike kojima je takvo osvježenje itekako dobrodošlo.

Ledonardo je sladoled u kornetu s okusom chocoruma i naranče s komadićima tamne čokolade te preljevom od naranče, izabran među više od 50 tisuća sladolednih kreacija, prijedloga Ledovih potrošača.

Više o Ledonardu saznajte na www.ledonardo.hr

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!