Sreća ima dva lica - Valentinovska pitalica!

  • 11.02.2015.

Ogrebi se za kutiju sladoleda i zasladi svoju ljubav za Valentinovo! Sve što trebaš napraviti je brzo i točno odigrati našu valentinovsku pitalicu.

Osvoji sladoledni poklon paket Ledo Parfea ili Frozen Yogurta - prema tvojoj želji. Natječaj počinje 11.2.2015. u 20h a završava na isti dan u 23:59h. Biramo dva najbrža i točna igrača! I zapamti: Sreća ima dva lica!
Pssst... mala pomoć: Sve odgovore (uključujući i naše spotove) možeš pronaći na Ledo webu :)

 

Točni odgovori

  1. Kako bi postigli potpuni užitak, koliko minuta je potrebno ostaviti Ledo Parfe izvan hladnjaka? (10 minuta)
  2. Koje komadiće orašastih plodova sadrži Parfe? (sadrži komadiće lješnjaka)
  3. Koji okus sosa sadrži Ledo Frozen yogurt? (od jagode)
  4. U kojoj sekundi video spota za Ledo Parfe se po prvi puta na ekranu pojavljuje riječ "Parfektno!"? (u devetoj sekundi)
  5. Nadopuni stihove Ledo pjesmice "Kad je zima i kad želiš nešto slatko": Kad si tmuran tada jogurt probaj ti. (Jo-gurt!), I Parfeom ćeš se oduševiti. (Par-fe!)

Dobitnici

  1. Ana-Marija Zorčec
  2. Tamara Franjević

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!