Stigli su nezaboravni Ledo klasici Njofra i Ledolina

  • 02.05.2023.

Prisjetite se legendarnih okusa i stvorite nove nezaboravne trenutke s najmilijima.

Na radost svih onih kojima su Njofra i Ledolina obilježili najljepše  trenutke djetinjstva, Ledo ove legendarne sladolede predstavlja u novom, modernom multipack pakiranju.

Dobro poznatu kombinaciju svilenkaste čokolade i fine burbon vanilije prelivena bogatim preljevom od višnje pamte svi fanovi Ledoline, a sada potrošači mogu uživati u svježini višnje  tijekom cijelog proizvoda. Uz Ledolinu na štapiću možete nakratko otploviti u slatke uspomene djetinjstva, a zahvaljujući praktičnom pakiranju od šest pojedinačnih sladoleda na to nostalgično putovanje pozovite obitelj i prijatelje.

Omiljena legenda se vratila - čuveni sladoled Njofra, kojeg obožavaju mnogi, bio je dijelom aktivacije „Legenda se vraća” tijekom koje su potrošači glasali koji sladoled žele vratiti. Između ostalih, ljubitelji sladoleda odlučili su da je Njofra jedan od omiljenih legendi koje vrijedi ponoviti, a tvrtka Ledo plus vratila ga je u multipack pakiranju. Ono što ovaj sladoled čini posebnim je nota hrskavosti koju klasičnim okusima vanilije i kakao preljeva dodaje posip od kukuruznih pahuljica na vanjskom sloju preljeva.

„Ideja o povratku čuvenih Ledo sladoleda, Njofre i Ledoline rezultat je pomnog osluškivanja potreba i želja naših potrošača. Legendarni Ledo okusi obilježili su djetinjstvo brojnih generacija, a sada dolaze u novom, modernom multipack pakiranju, idealnom za dijeljenje. Iznimno nas veseli što će brojni ljubitelji Ledovih klasika imati priliku prisjetiti se djetinjstva te da će ih pakiranja idealna za dijeljenje potaknuti na stvaranje novih uspomena”, poručio je Krunoslav Stančić, Marketing Manager Adriatics clustera iz tvrtke Ledo plus.

Ledo je danas najveći domaći proizvođač industrijskog sladoleda te je dobitnik raznih nagrada od kojih se ističu dvije bronce dodijeljene na ovogodišnjim Danima komunikacija u Rovinju. Kampanja „Vrijedi ponoviti” osvojila je brončanu nagradu Effie, kao i brončanu IdejuX čime se Ledo svrstao u sam vrh ovogodišnjih sudionika.

Tvrtka je to koja svake godine iznova obraduje potrošače diljem regije novitetima i inovacijama koje uvodi u portfelj svojih proizvoda. Osluškujući potrebe i želje potrošača Ledo je prošle godine lansirao Silk Milk i Bubi u multipacku kojima su se nedavno pridružili i dobro poznati Njofra i Ledolina.

U širokom asortimanu sladoleda stvorenih za uživanje u vrijednim trenutcima svatko će pronaći ponešto za sebe, čemu u prilog ide i misija tvrtke – izgradnja odnosa omiljenog i pouzdanog „prijatelja cijele obitelji".

Više informacija o novim sladoledima, kao i cijelom asortimanu Ledo proizvoda potražite ovdje.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!