toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Kroz korizmu ususret Uskrsu uz fine recepte iz Leda

Kroz korizmu ususret Uskrsu uz fine recepte iz Leda

Kroz korizmu ususret Uskrsu uz fine recepte iz Leda

Proljeće je pred vratima, budi se priroda, a umjetnost kuhanja postaje sve izazovnija zahvaljujući novoj Ledo kuharici.

Preuzmite kuharicu

Svake godine baš u proljeće počinjemo razmišljati kako je došlo vrijeme za promjenu prehrambenih navika te se odlučujemo napraviti zaokret i unijeti u svakodnevne jelovnike što više voća, povrća i ribe. Laganija i osvježavajuća prehrana prigodna je i za vrijeme korizme, kada čistimo naše tijelo i pripremamo ga za nadolazeće toplije dane.

Uz laganiju odjeću i lepršave haljine, najbolji modni dodatak je vitka linija. Uz Ledo kuharicu možete bez grižnje savjesti uživati u kreativnim i ukusnim jelima kako u vrijeme korizme, tako i za Uskrs.

Saznajte kako pripremiti aromatičnu paellu s plodovima mora ili sočni tuna odrezak s krumpirom i hrenom te oduševite gurmanska nepca sebe, svojih prijatelja i obitelji.

Kako šećer uvijek dolazi na kraju, Ledo nije zaboravio niti na maštovite deserte koji će zasladiti svaku kulinarsku kompoziciju i razigrati vašu maštu.

Pronađite lagane i ukusne recepte na bazi ribe u novoj inovativnoj Ledo blagdanskoj kuharici i oslobodite kulinarskog virtuoza u sebi uz Ledo!

Ledo.hr