Švedska delicija – Almondy torte

  • 11.10.2013.

U Ledo ponudi možete naći asortiman nadaleko poznatih švedskih Almondy torti. Riječ je o tradicionalnoj recepturi koju su dvojica švedskih mladića – Kent i Lennart – donijeli sa sobom iz malenog gradića na zapadnoj obali Švedske.

Iako su željeli postati poznati moreplovci, nakon nezaboravnog iskustva za njihova nepca i očaravajuće torte od biskvita s bademima između kojih se nalazi fina krema od maslaca i jaja te posip od prženih badema, zaboravili su na prvotnu želju za plovidbom dalekim morima i odlučili su se posvetiti izradi ovih čuvenih torti – svoju strast za Almondy tortama prenijeli su gotovo cijelom svijetu.

Upravo zato, s velikim veseljem Ledo predstavlja jedinstvene Almondy torte iznimnog okusa koje će se naći u Ledo škrinjama u tri primamljive kombinacije.

 

Almondy cake with Daim

Almondy Daim torta je spravljena od mliječne čokolade, badema i hrskavih komadića Daim čokoladice, tradicionalne švedske čokolade u obliku prutića od bademovog maslaca prelivene s mliječnom čokoladom, koja je pravi raj okusa za poklonike hrskavih slatkih zalogaja. Almondy Daim torta proizvedena je bez glutena.

 

Almondy almond cake

Almondy badem tortu krasi neodoljiva zlatna krema od badema i jaja, hrskavi biskvit te blago prženi narezani bademi kojima je ova kraljica okusa ukrašena. Almondy badem torta proizvedena je bez glutena.

 

Almondy Marabou premium

Almondy Marabou premium torta je pak odličan odabir za sve ljubitelje moćnog okusa tamne čokolade jer ju odlikuje Marabou premium tamna čokolada s čak 70% kakaa. Almondy Marabou premium torta proizvedena je bez glutena.

Probajte Almondy torte i prepustite se nezaboravnoj švedskoj deliciji!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!