Svi na Quattro i poklone

  • 04.04.2019.

Kupi Quattro omiljene sladolede i osvoji cool nagrade!

Vrijeme trajanja promotivnog natječaja: Od 1. travnja do 31. svibnja

Obožavaš sladolede, a Ledov Quattro ti je omiljeni? Kupi bilo koje Quattro sladolede od 1650ml, sačuvaj poklopce i do 31. svibnja osvoji cool nagrade.

Možeš osvojiti prijenosni fižider idealan za piknike i putovanja gdje možeš hladiti svoje omiljene sladolede. Također, možeš osvojiti i sklopivi stolac iskoristiv u bilo kojoj prigodi. Za prijenosni frižider sačuvaj 6, a za sklopivi stolac 10 poklopaca.

Sve što trebaš napraviti je prikupiti poklopce Quattro sladoleda 1650ml, nazvati nas na broj 01/ 2385 629 ili poslati mail sa svojim podacima na sladoled@ledo.hr . Mi ćemo poklopce preuzeti, a nagrade predati!

Pravila pronađi na: Pravila-PA-Quattro-2019-v25.3.19.pdf

Preuzmi
Pravila PA Quattro 2019 v25.3.19 (1) pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!