U Story Supercaffe-u predstavljeno novo ruho Grandissimo sladoleda

  • 12.09.2017.

Omiljeni Grandissimo sladoledi poboljšane recepture od sada su dostupni u novoj ambalaži inspiriranoj vrhunskim remek djelima svjetskih umjetnika

Zagreb, 9. rujna 2017. - U Story Supercaffe-u je prvi puta predstavljeno novo ruho Grandissimo sladoleda. Modernizirana ambalaža omiljenih sladoleda donosi tako umjetnička djela Van Gogha, Klimta i Seurata prenoseći poruku da je doživljaj konzumacije Grandissima umjetnost u sladoledu.

Da su Grandissimo sladoledi idealan desert za svakodnevne trenutke uživanja na predstavljanju u Story Supercaffe-u uvjerila su se i poznata lica među kojima su bili voditeljica Marijana Batinić, dizajnerica Matija Vuica, instruktorica fitnessa Renata Sopek, glumice Katarina Baban i Kristina Krepela, voditeljica Daniela Trbović...

Osim na prvi pogled, razliku Grandissimo sladoleda primjetit ćete i u okusima. Poboljšana receptura dodatno obogaćuje Grandissimo finim posipima i preljevima, pa sada možete iskusiti nove, premium okuse uz Grandissimo biskvit - čokolada i lješnjak, Grandissimo stracciatella i šumsko voće, Grandissimo vaniliju, te Grandissimo Baileys.

"U novoj Grandissimo recepturi koriste se samo premium sirovine i to od sada u povećanom udjelu. Tako primjerice novi Grandissimo sadrži još više lješnjaka, više čokolade i voća. Također, novi Grandissimo znatno je kremastijeg i punijeg okusa zbog povećanog udjela maslaca što je karakteristika sladoleda vrhunske kvalitete“, izjavila je voditeljica razvoja Ledo proizvoda Korina Roginić.

Prepoznatljiva Grandissimo kvaliteta, premium sastojci i savršena kombinacija okusa garancija su da će Grandissimo priuštiti posebne trenutke uživanja.

Nagradni Natječaj #GrandissimoArt

• Fotkaj novi Grandissimo ili sebe (ili prijatelje) s Grandissimo sladoledom 
• Fotku provuci kroz neki super zanimljivi ili otkačeni filter u aplikaciji “Prisma” (preuzmi ovdje za iOS ili Android uređaje)
• Fotku objavi na Instagramu pod hashtagom #grandissimoart

Nagrade

• 1x Put u Beč za dvije osobe na Noć Muzeja 07.-08.10.2017. 
• 20x Ledo Grandissimo poklon paketa

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!