Veliki proljetni Instagram nagradni natječaj: Uhvati najbolji #LedoTrenutak

  • 05.04.2016.

Pokažite nam kako ovog proljeća uživate u svom omiljenom Ledo sladoledu!

Konačno je stiglo toplije vrijeme, sunce je zagrijalo, a proljeće zavladalo u svim svojim bojama! Svijet je odmah ljepši i veseliji, više je ljudi na ulicama, počinju izleti u prirodu, šetnje po parkovima i ugodni razgovori na osunčanim klupicama, a Ledo sladoledi idealan su dodatak svakom proljetnom druženju.

Nagrade

Pokažite nam kako ovog proljeća uživate u svom omiljenom Ledo sladoledu, objavite fotku na svom Instagram profilu koristeći hashtag #LedoTrenutak jer od 5. travnja do 5. svibnja svaki dan jednu najbolju fotku nagrađujemo jednim King USB stickom!

Bilo da svoj Ledo sladoled najviše volite jesti sami ili ga podijeliti s dragom osobom tijekom omiljene aktivnosti, svaki od tih trenutaka može biti #LedoTrenutak i donijeti vam nagradu, zato ne oklijevajte i napravite najkreativnije fotke!

#LedoTrenutak

Ovdje pogledajte nedavne Instagram fotografije označene sa #LedoTrenutak

Ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #LedoTrenutak. Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pravila natječaja

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja #LedoTrenutak

Preuzmi
Proljetni_Instagram_nagradni_natječaj_#LedoTrenutak 2016_pravila-natjecaja pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!