Borba okusa: Čokolada ili Vanilija? Osvojite kutiju Korneta omiljenog okusa!

  • 22.01.2014.

Nakon uzbudljive i neizvjesne borbe dvaju okusa naših popularnih Korneta, Okus čokolade odnio je pobjedu sa 55% glasova dok se za vaniliju odlučilo 45% glasača.

Pristiglo je preko 500 priča, zgoda, pošalica, anegdota, pjesmica... naših fanova i odluka o pobjedniku bila je zaista teška (ali i slatka). Uz neke smo se nasmijali, uz neke suosjećali a neke stihove pokušali i uglazbiti. Hvala svima na sudjelovanju, glasanju i slanju vaših priča. Najviše nas se dojmio Luka Vavra koji nas je osvojio jednostavnošću i flekama :)! Luka, čestitamo na osvojenoj kutiji sladoleda Kornet Čokolada , nadamo se da nam tvoja mama neće zamjeriti!

Kornet Čokolada mi pravi najljepše fleke na ljetnim majicama! (A moju mamu to uopće ne ljuti jer i ona voli Kornet Čokoladu.)
Luka Vavra

Ostale zgodne priče po izboru žirija objavit ćemo uskoro.

Pozivamo sve posjetitelje  - redovito nas pratite prvi saznajte novosti i sudjelujte u novim zabavnim i nagradnim natječajima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!