Zasladi svoju zimu uz Ledo deserte!

  • 27.11.2015.

Kad je zima i kad želiš jesti nešto slatko ti... pojedi ovo sve! I ove godine Ledo Medo je pripremio brojne slastice uz koje će hladni zimski dani postati topliji i - slađi. 

Stiže zima, hladno je i dani su kraći, ali i idealni za uživanje s najmilijima u toplini doma uz ukusne slastice. Ledo Medo i ove godine donosi brojne slastice raznovrsnih okusa uz koje ćete lakše zaboraviti na hladnoću. Jedva ćete čekati doći kući, utopliti se i udobno smjestiti na kauč, zaboraviti na zimu i uživati u slatkom okusu Ledovih deserata.

Kad je zima ti pojedi ovo sve!

Kad si sretan u sekundi smaži Mousse. (Mus-Mus!)

A tortice dok čekaš školski bus. (Bus-Bus!)

Kad si super Frozen Yogurt klopaj sam. (Yo-gurt!)

I barem jednu kremšnitu na dan. (Šni-te!)

Kad je zima i kad želiš jesti nešto slatko ti... kad je zima ti pojedi ovo sve! (Le-do!)

Kremšnita

Ledo kremšnita je pripremljena od ukusne i nježne žute kreme i finog vrhnja te posuta komadićima vafla. Primamljivo? O da, a zahvaljujući svom modernom pakiranju čašice s poklopcem, zaista je samo trebate uzeti iz hladnjaka i navaliti.

Frozen yogurt

Svidjet će vam se i Ledo Frozen Yogurt - spoj smrznutog jogurta i sladoleda od jagode prožet komadićima jagode te preliven najfinijim umakom od jagode i crunchy muesli komadićima. Ledo Frozen Yogurt idealan je kad se tijekom hladnih mjeseci želite podsjetiti na vruće ljetne dane i odmah je toplije.

Mousse

Tu je i Ledo Mousse, desert koji se najčešće priprema s čokoladom, a čija je najvažnija karakteristika lagana i pjenušava tekstura. Ledo je jednu takvu vrhunsku slasticu pretvorio u veličanstveni desert od čokolade a u ponudi ima i Mousse od vanilije kao i onaj okusa panna cotte s osvježavajućim preljevom od malina koji ostavlja osvježavajuć okus na vašim nepcima.

Blagdanske tortice

Poseban užitak su i neodoljive Ledo Blagdanske tortice koje su odličan izbor u prazničnim danima koji su pred nama. Ove tortice od sladoleda okusa čokolade obogaćene su preljevom od naranče i hrskavom mliječnom čokoladom, a svako pakiranje krije četiri sladoledne tortice u obliku cvjetića i mali znak pažnje od strane Leda – božićni ukras za ukrašavanje božićnog drvca.

Zimski dani odmah postaju puno ljepši, zar ne?

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!