Zato biram Ledo!

  • 28.03.2017.

Ledo povrće i voće, Ledo riba i Ledo tijesta dovoljni su da se domom proširi neodoljivi miris tradicionalnih okusa domaće kuhinje.  

Zato biram Ledo povrće

Ledo svježe smrznuto povrće kontroliranog podrijetla idealan je izbor koji štedi vrijeme. Unaprijed očišćeno, kvalitetno Ledo povrće donosi punoću okusa te čuva sve nutritivne vrijednosti.

Osim toga, dostupno je cijele godine. Također, prednost je što ga ne treba oprati, nasjeckati i duže termički obrađivati, jer je sve već učinjeno. Samim time praktičnije je i jednostavnije na stolu poslužiti kvalitetan obrok.

Zato biram Ledo ribu

Za kuhanje ili pečenje, posegnite za Ledo svježe smrznutom ribom koja dolazi iz divljeg ulova te obiluje proteinima i omega-3 masnim kiselinama. Upravo to je ono što je čini vrlo hranjivom namirnicom i poželjnim sastojkom na tjednom meniju. Tome svjedoče i brojni nutricionisti koji predlažu da riba na vašem tanjuru bude barem dva puta tjedno što dovodi do balansirane prehrane.

Priprema je jednostavna. Dovoljno je da zavirite u Ledo škrinju te iz bogate i raznovrsne ponude odaberete omiljenu ribu, odmrznete ju te spremite koristeći najdraži recept.

Zato biram Ledo tijesta

Nakon finog ručka ili večere, priuštite si slatke zalogaje uz kvalitetna Ledo tijesta domaće proizvodnje iza kojih stoji gotovo pola stoljeća tradicije i izvorne recepture. Slastice od tijesta, zahvaljujući Ledu, lako i jednostavno možete napraviti sami bez dugotrajne i komplicirane pripreme. Čarima blagdana stoga se prepustite s Ledo lisnatim tijestom koje uspijeva baš svaki put.

Možete ga koristiti za savijače, kremšnite ili jastučiće sa slatkim punjenjem koji će uvijek biti jednako fini i hrskavi. Tu su i Ledo okruglice s jedinstvenim kombinacijama okusa kojima je teško odoljeti, a najbolje je što su gotove u trenu te tako štede vaše dragocjeno vrijeme.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!