Ledo Medo i Maličanstveni

Ostali sladoledi

Prvo izdanje sladoleda s povrćem stiglo je u Ledo škrinje! Otkrijte super moćni sladoled gdje ćete upoznati omiljene junake – naše Maličanstvene. Iako spoj povrća i sladoleda zvuče nezamislivo, Ledo Medo i Maličanstveni uvjerit će vas o kakvoj se dobitnoj kombinaciji radi već na prvi zagriz.

Sladoled koji dolazi u obliku glavice našeg Lede Mede donosi skrivene  kombinacije okusa čokolade sa tikvicom, vanilije sa cvjetačom i jagode sa mrkvom.

Ova poslastica u potpunosti je prilagođena djeci  sa samo 100 kalorija po štapiću, a ujedno je i izvor kalcija. Osim što je bez umjetnih aroma i bojila, svako pakiranje nudi jednu  od čak 30 različitih tetovaža sa likom Lede Mede i Maličanstvenih. 

Iako zvuči nezamislivo, stvoren je idealan desert da se njupa nakon škole -  koji i roditelji i djeca vole. Ledo medo i Maličanstveni spremni su vas odvesti u Maličanstveniju - zemlju najboljih povrtnih skrivača. Što još čekate? Prepustite se neviđenoj avanturi  i zabavi!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!