Quattro Rhapsody

Ostali sladoledi

Isprobajte rapsodiju okusa uz Mini Quattro Rhapsody soft ice recepture koji donosi neodoljive okuse čokolade, kokosa, badema i vafla. Za još veći užitak tu je i preljev okusa kokosa i posip od komadića kokosa i prženih badema. Primamljivo, zar ne?

Ono zbog čega je sladoled još posebniji je soft ice receptura koja mu daje mekanu strukturu čak i na -18 stupnjeva. S novim Mini Quattrom nema čekanja pa u sladoledu možete uživati čim ga izvadite iz zamrzivača.

Mekana struktura i nova kombinacija okusa oduševit će i ispuniti želje svih članova obitelji, jer uz Mini Quattro Rhapsody svatko može pronaći svoj omiljeni okus ili najdražu kombinaciju. Požurite do najbliže Ledo škrinje i potražite Mini Quattro Rhapsody u novoj, redizajniranoj ambalaži.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!