Crveni bodečnjaci filet s kožom

Kuhajte s ovim proizvodom

Crveni bodečnjak jedan je od najcjenjenijih pripadnika bijele, oborite ribe nježnog okusa i mekane teksture, s kožom karakteristične crvene boje. Ova riba iz divljeg ulova, bogata je bjelančevinama i vrijednim mikronutrijentima poput vitamina D i esencijalnim omega-3 masnim kiselinama. S obzirom da je unaprijed očišćena i filetirana, odličan je izbor za brzu pripremu ukusnog i hranjivog obroka. Navedene nutritivne vrijednosti posebno su izražene kod svih Ledo fileta koji dolaze iz divljeg ulova.

Crveni bodečnjaci, fileti s kožom dodatnu potvrdu kvalitete dobili su i dodjeljivanjem žiga ''Živjeti zdravo'' koji je pokrenuo HZJZ pod pokroviteljstvom EU, a koji je namijenjen prepoznavanju nutritivno kvalitetnijih proizvoda i proizvodnih tehnologija po posebno razrađenim kriterijima te u svrhu poboljšanja životnih i zdravstvenih navika stanovništva.

Priprema

Odmrznute filete pecite na 4 g maslinovog ulja na srednje jakoj vatri cca. 5 minuta. Začinite po želji.

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!