Čokoladne posudice za sladoled

  • 30 min
  • Jednostavno
  • Za 6 posudica
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

U čokoladne posudice možete dodati smrznuto bobičasto voće i sve preliti čokoladnim ili voćnom preljevom.

Priprema:
    1. Na pari otopite obje čokolade za kuhanje, svaku u svojoj posudi.
    2. Manjim kistom nanesite sloj čokolade na unutrašnjost silikonskih kalupa. Na tri kalupa nanesite klasičnu čokoladu, a na druga tri bijelu.
    3. Kalupe stavite u hladnjak na 10-ak minuta dok se čokolada ne stvrdne.
    4. Izvadite kalupe iz hladnjaka pa preko postojećeg nanesite još jedan sloj čokolade.
    5. Vratite u hladnjak na još 10 minuta.
    6. Pažljivo odvojite stvrdnutu čokoladu od silikonskih kalupića.
    7. U čokoladne posudice servirajte Ledo Quattro sladoled

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!