Medene kokice sa kokosom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • Za 4 do 6 osoba:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. U posudu stavite 2 žlice ulja i kukuruz, te pecite poklopljeno dok se kokice ne raspucaju.
    2. Kokice odložite u zdjelu, a na preostalo ulje dodajte med i šećer i kuhajte 3 -4 min dok ne postane zlatne boje.
    3. U smjesu dodajte sodu bikarbonu i kokice i miješajte žustro da se kokice oblože medom.
    4. Istresite kokice na lim obložen papirom za pečenje i pustite da se ohlade.
    5. Servirajte ih sa sladoledom.

Grandissimo

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!