Rum keksi u čaši

  • 90 min
  • Jednostavno
  • 6-8 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Rum i grožđice stavite u posudu na laganu vatru sve dok ne upiju sav rum.
    2. Ugrijte pećnicu na 180 °C.
    3. Maslac, šećer, vaniliju, kako, brašno, prašak za pecivo, jaje i mlijeko izmiksajte u glatku smjesu.
    4. Dodajte zobene pahuljice, sjeckanu čokoladu i grožđice. Rukom ili s 2 žlice oblikujte prutiće i stavite ih na lim koji ste obložili papirom za pečenje.
    5. Pecite 15-20 min. Gotovi su kada s donje strane imaju lijepu boju.
    6. Nakon što se keksi ohlade krupno ih smrvite na dno čaše, prekrijte sa sladoledom, te dodajte još jedan sloj keksa i sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!