Pospite ih limunskom kiselinom i zgnječite rukama ili gnječilicom za krumpir, ulijte vodu i ostavite na hladnom mjestu pokrivene jedan dan.
Na lonac postavite metalno cjedilo, a u njega gazu te preko gaze procijedite višnje. Gazu dobro stisnite kako bi višnje ispustile što više soka.
Izvažite dobiveni sok i zatim dodajte jednaku količinu šećera.
Šećer umiješajte u sok od višanja. Sok tijekom dana povremeno promiješajte dok se šećer sasvim ne otopi.
Preostale višnje iskoristite za kolače ili džem.
Povrće i voće
Tajna zdravog obroka skrivena je u ukusnom, svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i zdrave voćne smoothieje.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: