Tiramisu

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 10 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Skuhajte jaku espresso kavu i ohladite je, te u nju dodajte liker od kave ili rum.
    2. U polovicu sladoleda od vanilije umiješajte smrvljene čokoladne kekse, a u drugu polovicu sladoleda umiješajte ¼ kave i likera. Pazite da sladoled bude blago razmekšan.
    3. Pripemite kalup 10 x 20 x 7 cm. Obložite ga papirom za pečenje po duljoj strani, ako nemate silikonski.
    4. Stavite red sladoleda s keksima, preko njega piškote potopljene u kavu. Potom stavite red sladoleda pomiješan s kavom, i tako naizmjence do vrha.
    5. Preklopite na kraju papir i stavite na zamrzavanje.
    6. Kod serviranja izvadite sladoled iz kalupa, pospite kakaom i režite na šnite.

Grandissimo

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!