Brancin sa povrćem

  • 60 min
  • Srednje
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo brancin odmrznite pa ga posušite kuhinjskim ubrusom i začinite sa soli i paprom.
    2. Papriku, poriluk i mrkvu narežite na tanke prutiće, a rikolu operite i ocijedite.
    3. Brancine premažite maslinovim uljem i ispecite na grill tavi.
    4. U wok na maslinovo ulje dodajte svježe naribani đumbir i povrće (dio mrkve i poriluka ostavite sa strane), kratko ga prepržite da ostane al dente, začinite ga sa soli, paprom i kurkumom.
    5. Rikolu začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem i limunovim sokom, dodajte mrkvu i poriluk pa dobro promiješajte.
    6. Pečeni brancin poslužite uz povrće iz woka i rikolu.