Brza papazjanija

  • 45 min
  • Napredno
  • za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju popržiti meso nasjeckano na kockice.
    2. Meso izvaditi pa dodati luk narezan na kriškice i Ledo đuveč te češnjak narezan na četvrtine.
    3. Pustiti da zakuha pa uliti vino, pasiranu rajčicu i brašno razmućeno u octu.
    4. Začiniti i kuhati 15 minuta. Zatim vratiti meso i pustiti da se sastojci sjedine. 

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!