Crveni bodečnjaci s đumbirom i Quinoa mješavinom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 2
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznite filete bodečnjaka i posušite papirnatim ručnicima. Maslinovim uljem nauljite lim za pečenje, položite filete.
    2. Ogulite đumbir, naribajte ga pa u zdjelici pomiješajte s mladim lukom i feferonom narezanima na kolutiće. Dodajte malo maslinova ulja i promiješajte.
    3. Ribu posolite pa prelijte mješavinom s đumbirom. Pecite 5-7 minuta na 200 stupnjeva Celzijusa.
    4. Na tavi zagrijte malo maslinova ulja pa istresite Quinoa mješavinu. Pirjajte je 10 minuta, povremeno promiješajte i pred kraj posolite.
    5. Ohladite mješavinu na sobnu temperaturu pa u nju naribajte koricu pola limete, iscijedite sok limete te dodajte nasjeckani mladi luk i korijandar. Pokapajte s maslinovim uljem.
    6. Poslužite bodečnjake s mješavinom, ribu prije jela pokapajte svježim sokom limete.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!